|
КАМАРА НА СТРОИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЦЕНТРАЛЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН РЕГИСТЪР НА СТРОИТЕЛЯ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
calm
|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2012 12:00 am Заглавие: Заплаха за заличване от регистъра |
|
|
При изпълнението на процедурата по чл.20, ал.2 от ЗКС Вашата служителка, при връчването на документите ми обратно, ми каза: "Ако не закупите ДМА и при потвърждаването 2012г. това не е отразено в отчетите ви може да ви бъде отказана пререгистрацията"
Може ли да стане това и ако "да" защо.
Пояснявам- фирмата ми изпълнява строежи първа група, 3-5-та категория и отделни видове СМР. За строителството използвам наета техника с договори, част от които съм представил, нает персонал по ТД. За отделни работи ползвам фирми подизпълнители (примерно... асансьори не мога да правя, нито да ги монтирам). По някога, с оглед наближаване на крайните срокове, наемам и фирми с техника и персонал за работи които по принцип изпълнявам и аз, и по този начин подпомагам дейността си. Кулокран също няма да си купя, а бих наел. Общо взето се справям със обектите си без да закупувам техника и съоръжения. |
|
Върнете се в началото |
|
|
ModObsht
|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2012 10:00 am Заглавие: |
|
|
Вероятно става въпрос за недоразумение.
Изискването за минимален размер на ДМА се отнася за строежи от първа и втора категория. За останалите категории и отделни видове СМР няма такова изискване. Да, достатъчно е да представите декларация при първоначално вписване и съответно при разширение на обхвата.
ЦЗР |
|
Върнете се в началото |
|
|
calm
|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2012 10:38 am Заглавие: |
|
|
Благодаря за пояснението, и аз се надявах да не сме се разбрали. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|