Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bgman
|
Пуснато на: Сря Авг 10, 2011 11:21 am Заглавие: Проблем с регистрацията |
|
|
Здравейте,
Опитвам се да регистрирам нова фирма. Влязох във вход за нерегистрирани потребители, въведох име, парола, данни на фирмата и т.н. След това обаче не мога да вляза за да попълвам информацията за регистрация. Изписва ми "Не съществува запис, съответстващ на тези данни!" Възможно е нещо да бъркам. Има ли опция "забравена парола"?
Не мога и да повторя с нова регистрация на потребител, тъй като вече този ЕИК е вписан. Моля за помощ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
ModObsht
|
Пуснато на: Чет Авг 11, 2011 6:18 am Заглавие: |
|
|
Вероятно сте си забравили паролата или потребителското име /има значение главни или малки букви, шпации/.
В блок "Нормативни документи" на сайта на регистъра има "искане за парола". Попълнете го и го изпратете на Е-mail: skuzmanova@ksb.bg и ще Ви изпратим паролата.
ЦЗР |
|
Върнете се в началото |
|
|
elitis
|
Пуснато на: Чет Авг 11, 2011 8:00 am Заглавие: Грешка |
|
|
За да попълвате, трябва отноно да влезете в "ВПИСВАНЕ НА РЕГИСТЪРА на БЮЛ" и там вече за регистрирани потребители. На мен ми даваше така, като влязох направо в ПРОМЯНА ИДЕНТИФИКАЦИЯ. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Делчева
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2012 9:52 am Заглавие: |
|
|
Преди месец изпратих искане за възстановяване на използвано име и парола за достъп до електронната система на ЦПРС по дадения образец на вашия сайт. Писмото беше изпратено до Светла
Кузманова - Главен експерт Секретар на Комисията (skuzmanova@ksb.bg), а по-късно и до Георги Грънчаров - Ръководител звено "Регистър" (ggrancharov@ksb.bg). Кога мога да очаквам отговор? |
|
Върнете се в началото |
|
|
ModObsht
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2012 3:08 pm Заглавие: |
|
|
На исканията за възстановяване на парола се отговаря в рамките на един - два дни. Ако все пак се е получило разминаване, моля, да се обадите на тел. 02/806 29 80, за да решим проблема.
ЦЗР |
|
Върнете се в началото |
|
|
|